Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

CS4 & Cs & V

Cs4 is een handelsmerk van Cs & V - Gent/Belgie
 

Cs & V is een jong, belgisch familie bedrijf , gevestigd in Gent. Na 18 jaar beroepsactiviteit in de motor branche zijn we in 2009  gestart  met het ontwerpen van afneembare  motortassen. In 2010 werden de tassen gecommercialiseerd  onder het merk “Cs4”.  
De Cs4  tassen worden verkocht  via een aantal internet shops.  In 2011 zijn de zonen in de zaak gekomen en werd  de eenpersoonszaak van V. Noreilde  omgevormd naar een BVBA.
Cs & V  is nu ook begonnen   met de verkoop van de Cs4  producten  aan groothandels en moto dealers in Europa en de US. Voor de dealers werd hiervoor werd een speciale “Cs4 Dealer Website” opgestart.

Onze tassen zijn gemaakt in leder, de productie van tassen uit kunstleder is voorzien voor eind  2011. De Cs4  afneembare tassen kunnen aan de moto worden bevestigd met het “Click & Lock” Systeem.  Daarnaast importeren we ook het Amerikaanse “Easy Bracket” bevestigingssysteem.

De feedback van de motorrijder is zeer belangrijk voor ons. Indien je  opmerkingen hebt over onze producten, of over de shops, laat  het ons alstublieft  weten. We zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden.

Met vriendelijke groeten,

Cs & V bvba
Van Goethemstraat 106A - Bus 201
9820 Merelbeke / Belgium
 

www.cs4-saddlebags.com